Meniul
media
01.08.2022

Cum să alegi o rochie frumoasă pentru un eveniment formal

Primul pas este să determinați tipul figurii dvs. Sunt patru dintre ele: „pere”, „măr”, „triunghi inversat” și „clepsidră”. Pentru fiecare tip de siluetă, rochia ar trebui să fie diferită.

 

Determinarea tipului tău de corp este ușor, trebuie doar să te uiți în oglindă.

1. Rochie in forma de para

Daca ai umerii mici, dar soldurile late si toata partea inferioara este mai lata decat cea superioara, atunci ai fara indoiala un tip de para. Desigur, trebuie să alegi rochia potrivită, astfel încât să te simți confortabil în ea. Ar trebui să acordați atenție mânecilor umflate, decolteul în V nu numai că vă va prelungi gâtul, ci și vă va crește vizual pieptul. Cel mai bine, rochiile cu talie înaltă aproape sub bust vor arăta cel mai bine pe acest tip de siluetă. Nu ar trebui să alegi rochii cu talie joasă și partea superioară strâmtă, ci o parte inferioară prea tăiată: o astfel de rochie te va face și mai mare și mai „grea”.

 

2. Rochie pentru figura „triunghi inversat”

Dacă umerii tăi sunt prea largi, șoldurile sunt vizibil mai mici și talia aproape invizibilă, atunci cu siguranță ești un tip de triunghi inversat. Accentul este cel mai bine pus pe partea inferioară cu o talie de șold. Umerii pot fi micșorati vizual cu mâneci deschise sau pot face un umăr deschis și celălalt închis. Nu purta rochii cu maneci umflate, decolteuri rotunde si bineinteles, evita umerii goi.

 

3. Rochie pentru figura „măr”

Dacă șoldurile, talia și umerii tăi au aproximativ aceeași dimensiune, atunci ești fără îndoială proprietarul unei figuri „măr”. Astăzi, acest tip de figură este foarte comun. Rochiile este mai bine să alegi doar drepte, cu o silueta mulată, dar nu strâmte în jurul taliei. Poti purta si rochii drepte cu curea. Schema de culori poate juca un rol important în alegerea unei rochii. Ar trebui să acordați atenție diferitelor tipuri de dungi și ornamente, acest lucru vă va face silueta mai proeminentă și alungită.

 

4. Îmbrăcați-vă pentru o figură de clepsidră

După nume, puteți ghici că ar trebui să aveți o talie îngustă, dar șolduri și umeri largi, atunci vă puteți considera în siguranță un tip de corp de clepsidră. Rochia poate fi purtată cu talia înfiptă, cu sau fără curea. Fusta poate fi dreaptă sau decupată. Fetele cu acest tip de silueta s-ar putea să nu se teamă, deoarece aproape toate stilurile de rochii li se potrivesc.

 

Atunci când alegi o rochie, ar trebui să fii atent și la vârsta ta, pentru a nu arăta ridicol. Fetele tinere și zvelte pot avea în garderoba lor o rochie scurtă lejeră, în culori vii, pentru că atunci nu îți vei putea permite. Cele mai la modă țesături pentru o rochie de vacanță sunt încă mătasea și satinul, deoarece pot face orice rochie strictă, festivă și feminină în același timp.

Read More
01.08.2022
Cum să alegi o rochie frumoasă pentru un eveniment formal
Copyright © Intimate.ro, 2022
Online store from 3DWebDesign.org